Stichting Veul Diech Good Hart voor Zuid-Limburg

Hart voor Zuid-Limburg

Kerstactie 2023


Op zaterdag 9 december 2023 hadden wij een mooie kerstmarkt voor 500 gezinnen klaarstaan. 

Deze actie werd mogelijk gemaakt door VDL Foundation door Nationaal Fonds Kinderhulp (Actie Pepernoot) en Stichting Armoedefonds (producten en Kruidvat Cadeau kaarten). Daarnaast al onze overige product sponsoren. Bedankt allemaal voor uw gulle giften en uw warme ♥ namens onze doelgroep die dit heel erg nodig heeft. We bedanken tevens ook de Gemeente Maastricht die mee heeft gewerkt aan het parkeerbeleid ter plaatse - zodat de doelgroep gratis kon parkeren - hartelijke dank!

Wat was het weer bijzonder mooi om zoveel gezinnen met blije gezichten te kunnen zien en te kunnen helpen. Ook hadden we daarnaast voor alle gezinnen een mooi kerstpakket (extra) klaarstaan en ook de mensen die bezorgd kregen mochten dit ontvangen. De mensen die naar het speciale uurtje kwamen (in de ochtend) en de mensen die bezorgd kregen ontvingen daarnaast ook een Kruidvat cadeaukaart.

Hieronder kunt u onze kerstfilm zien:


Wij wensen dat u allen een fijne, warme kerstmis mag beleven en dat 2024 voor iedereen een beter jaar mag worden !

Het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Veul Diech Good.

Hieronder kunt u een gedeelte van alle anonieme reacties van de ontvangers lezen.

Jullie zijn geweldig dat jullie weer aan ons gedacht hebben. Wij zijn zo ontzettend dankbaar. Geweldig lieve mensen, jullie geven ons een heerlijk warm gevoel. Bedankt ook aan iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt. Fijne feestdagen gewenst aan iedereen.


Geweldig dat jullie dit gerealiseerd hebben, top! Dank jullie wel♥♥


Bedankt voor de kerstmarkt. Ik ben heel blij met alles wat ik heb gekregen.


Fijne feestdagen gewenst en dank jullie wel!


Hoi eederein, iech wél uuch weer bedaanke veur weer un schitterend keerspakkét, ut kump sjus wie eder jaor good vaan pas, bedaank heiveur, ouch veur uuch hiel fijn feestdaog en un gezoond 2024 gewins.


Beste Myriam, Anton en alle vrijwilligers,
Wat een ontzettend grote verrassing, de Kerstmarkt die jullie hebben georganiseerd.
Fijn dat ik deel mocht nemen en wat hebben jullie fantastische fijne dingen aangeboden. Zo een grote traktatie, cadeautjes te mogen uitkiezen.
Fijne dingen in huis, persoonlijke verzorging, maar ook de poets- en wasmiddelen. Ook kreeg ik een kerstpakket mee en ook daar weer fijne dingen in.
Weer heel veel bedankt voor al jullie goede zorgen en een grote dankjewel aan al die sponsoren. Absoluut heel blij mee.
Ik wens jullie een mooie kerstvakantie toe en gezellige kerstdagen. Jullie hebben weer vele harten blij gemaakt ❤️


Dank jullie wel weer voor de mooie kerstactie, top!


Deze mensen hebben een hart van goud, ze werken ongelooflijk hard om iedereen te kunnen helpen het hele jaar door. Ik heb enorm veel respect voor jullie, chapeau.


Heel erg bedankt voor het kerstpakket en de verzorgingsspulletjes en alle andere leuke hebbedingetjes en cadeautjes. De kerstmarkt was leuk en gezellig. Fijne feestdagen gewenst en een gezond 2024 voor jullie en voor iedereen die dit mogelijk maakte.


Bedankt voor de fijne spullen en het kerstpakket♥ Fijne feestdagen gewenst voor iedereen en tot volgend jaar.


De kerstmarkt was weer helemaal geweldig, ik ben zo dankbaar en blij met alles dat dankzij jullie steeds weer wordt mogelijk gemaakt, toppers! Als je weinig hebt kun je niet zonder deze lieve mensen!


Heel erg bedankt voor de leuke middag, fantastische spulletjes en geweldige praatjes. We zijn blij met alle mooie dingen, dank aan iedereen en wij wensen jullie mooie kerstdagen toe en een goed 2024.


Heel erg bedankt aan iedereen♥ het was weer prachtig verzorgd, fijne spullen kunnen meenemen en als je dan de kerstmarkt verlaat krijg je een warm gevoel: er zijn mensen die altijd aan je denken om ons een fijne kerstmis te geven, top!


Wat een verwennerij allemaal, hartelijke dank voor deze bijzondere middag. Top team! Allemaal fijne feestdagen gewenst!


Dank jullie wel voor de gezelligheid vandaag, een mooie kerstmarkt met fijne spullen een kerstpakket extra meegekregen. Super georganiseerd weer, dank jullie wel lieve mensen.


Wat een super mooi gebaar. Ik vond het geweldig om te zien dat jullie het iedere keer weer klaarspelen om zoveel gezinnen te kunnen helpen. Respect voor wat jullie doen voor iedereen die dat nodig heeft, bedankt voor jullie warme ♥ fijne feestdagen gewenst!


Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke en gezellige kerstmarkt tevens wil ik alle sponsors bedanken voor de kerstmarkt en het kerstpakket fijne feestdagen en een gelukkig en gezond en liefdevol 2024 gewenst.


Super bedankt voor alle aandacht en liefde wat in het kerstpakket en in de kerstmarkt was gestoken, we hebben er enorm van genoten en kunnen van een fijne kerstmis gaan genieten.


De kerstmarkt was voor mij de eerste keer, maar ik moet zeggen we mochten veel meenemen en het was allemaal zeer bruikbaar, ook het kerstpakket. Bedankt uit ons hart en fijne dagen gewenst.


Vandaag heb ik het mooie kerstpakket ontvangen. Hiervoor mijn dank aan jullie en aan alle sponsoren. Ik ben er heel erg blij mee en wens jullie allen mooie dagen toe en een mooi 2024!


Stichting Veul Diech Good
Heel veel dank nogmaals voor al jullie inzet dit jaar, dat moet toch een ongelooflijk werk zijn! Ons respect hebben jullie, lieve mensen met een gouden hart.


Samen voor elkaar, jullie zijn bijzonder lieve mensen. Als kind was je blij met een kerstcadeau, dan moest ik altijd huilen. Dat is nu precies hetzelfde gegaan toen ik met alles thuiskwam. Dank jullie wel dat ik me weer een blij kind mocht voelen. Bijzonder mooie feestdagen gewenst en een top 2024!


Weer mooi werk verzet, ieder jaar maar weer. Dikke pluim verdiend en wees trots op jullie zelf, chapeau!


Jullie zijn toppers, zoveel werk verricht, hart op de goede plek, bedaaaaank!


Super stichting, super mensen. Dank jullie ik ben blij met alles wat wij krijgen♥


Deze stichting staat klaar voor de medemens en helpt waar dat kan. Een geweldige warme uitstraling. Super werk wat jullie doen. Jullie verdienen zoveel liefde en respect, sjapooo.


De kerstmarkt was weer gezellig. Jullie hadden het weer top geregeld. Fijne feestdagen gewenst voor jullie alle sponsoren en alle vrijwilligers.


Heel erg bedankt voor alle mooie, bruikbare spullen en het mooie kerstpakket. Fijne feestdagen gewenst.


De kerstmarkt was weer en voor de zoveelste keer een mooie actie dit jaar, super dat jullie dit toch steeds weer weten te realiseren, toppers!


Ik heb diep respect voor jullie en voor wat jullie doen, dank jullie wel.


Bedankt voor alles het afgelopen jaar en ik wens jullie gezegende kerstdagen en een gelukkig en gezond 2024 toe.


Voor alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die dit mogelijk maakt: hartelijke dank en fijne feestdagen gewenst en een gooje roetsch naar 2024.


Voor jullie allemaal, super bedankt en hele fijne dagen gewenst.


Fijne feestdagen gewenst en bedankt voor al die mooie acties dit jaar, die we bijzonder goed konden gebruiken, kanjers!


Dankjewel voor de kerstmarkt en het kerstpakket en we wensen iedereen die dit mogelijk maakte fijne feestdagen toe.


Een hele fijne Kerstmis gewenst en een gelukkig en gezond 2024. Hopelijk volgend jaar weer met alle geweldige dingen die jullie voor ons doen♥


Hele mooie feestdagen gewenst en een gezond 2024 voor bijzondere mensen, bedankt voor alles!


Bij deze hele fijne feestdagen gewenst en een super knallend nieuwjaar voor jullie allemaal. Ps. Wat zijn we toch weer goed verwend met de kerstmarkt en het kerstpakket, dank jullie wel. Hopelijk volgend jaar weer een jaar met de geweldige dingen die jullie doen.


Fijne feestdagen gewenst voor het hele team van jullie en bedankt voor jullie steun in 2023!


Heel erg bedankt aan alle vrijwilligers, sponsoren en anderen die dit mogelijk maakten, het was weer prachtig. Mijn respect voor jullie allemaal.


Dankjewel voor alles wat jullie deden, geweldig wat jullie iedere x weer voor elkaar krijgen toppers. Bedankt aan iedereen en fijne dagen gewenst.


Geweldig weer deze kerstmarkt, veel mensen kunnen deze steun goed gebruiken super respect voor jullie allemaal maar zeker ook voor de sponsors!


Ik heb ontzettend veel respect voor deze toppers, jullie maken de mensen zo blij merci voor al dat mooie wat jullie doen.


Woww wat fijn, ik heb weer genoten van alles op de kerstmarkt, al die mooie en bruikbare dingen en van wat er in mijn kerstpakket zat. Dankzij jullie is kerstmis minder donker en kunnen ook wij genieten van een mooie kerst♥ respect voor jullie kanjers!


                 

E-mailen
Bellen
Info