Stichting Veul Diech Good Hart voor Zuid-Limburg

Hart voor Zuid-Limburg

Reacties Kerstactie 2020


In een drive-inn constructie onder corona proof omstandigheden, hebben wij aan ruim 500 gezinnen kerstproducten uitgedeeld incl. een cadeaubon - over 5 dagen en verschillende tijden - en afgesloten met een compliment van de Veiligheidsregio.

Zieken kregen een mooie cadeaubon thuis bezorgd. 

Tevens hadden wij in samenwerking met Stichting Armoedefonds een ouderenactie voor 150 ouderen.

Hieronder treft u een aantal van de reacties aan, wij zeggen grote dank aan al die sponsoren, weldoeners en gulle gevers, die ook in deze barre tijden ons weer hebben gesteund om dit mogelijk te maken, dank jullie wel!


Hallo iedereen van stichting Veul Diech Good,

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor het mooie kerstpakket, mijn kinderen en ik waren aangenaam verrast. De snoetjes van de kinderen waren dan ook onbetaalbaar, dank hiervoor. Dankzij jullie mooie actie hebben veel gezinnen weer even een lichtpuntje in deze donkere tijden. Het is mooi om van dichtbij te mogen zien wat voor lieve mensen er op deze wereld rondlopen. Veel liefs en alvast hele fijne feestdagen gewenst namens ons vieren.

Lieve mensen van Stichting Veul Diech Good, Wat een ontzettend lieve verrassing mocht ik ontvangen!

Ik ben er stil van......wat is de wereld lief, warm, behulpzaam, meelevend, meedenkend, ondersteunend. Ik ben echt stil en nu zijn er tranen. Eerst tranen, van waarom zit ik in deze situatie, vol angsten en eenzaamheid. Maar die tranen worden snel weggeduwd door tranen van ontroering, van weten dat jullie aan me denken, dat jullie er voor me zijn!

Dit gaat duizend keer verder dan puur en alleen de waarde in geld. Dit is een steun in de rug op emotioneel gebied. Ontzettend bedankt, duizend maal bedankt. Jullie zijn fantastisch ️(Verder is het niet in woorden uit te drukken, maar jullie begrijpen me vast). Hele dikke, welgemeende knuffel voor jullie allemaal, het hele team en alle sponsors van Stichting Veul Diech Good

Bedankt voor alle ondersteuning in 2020 en het mooie kerstpakket! Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een mooi begin van het nieuwe jaar toe. Heel veel dank ook aan al jullie sponsors.

Allereerst wil ik zeggen hoe geweldig ik het vind hoe jullie je voor de mensen inzetten. Vanuit jullie hart. Als je zelf altijd geweest bent zoals jullie (en godzijdank zit het nog steeds in me) en door omstandigheden raak je jezelf kwijt, dan besef je pas dat er niet veel andere zijn zoals jullie en ikzelf. Vanuit het hart, zonder oordeel en iedereen is gelijk.

Heel erg bedankt voor alles jullie zijn echt toppers, lieve groetjes

Aan jullie en alle vrijwilligers hartelijk dank namens een blijde familie 🥰

Hartelijk dank voor de cadeautjes! 

Weer iets anders dan het Kerstpakket en zeer welkom voor wat extra, lekkere delicatessen bij Appie en bubbels voor Oud & Nieuw. Nieuwe lippenstift bij de Etos😀

Super bedankt voor het mooie pakket wij zijn er zeer mee geholpen, echt super bedankt dat jullie dit doen. 

Lieve mensen, wat een verrassing glimlachte me toe bij het openen van mijn brievenbus en het pakje! Heel hartelijk dank hiervoor, wat een verwennerij. Nog een glimlach schitterde met de leuke Christmas card! Wat een schatje die cocker spaniël met feestmuts! Ook mijn allerbeste  wensen voor de feestdagen! Warme groet voor allen.

Hartelijk dank voor de mooie doos van de kerstactie. Ik ben er ontzettend blij mee! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Heel hartelijke dank voor het mooie kerstcadeau, ben er erg blij mee. Top!

Jullie zijn toppers! Geweldig bedankt!

Net werd ik verrast door een vrijwilliger van de Zonnebloem met een cadeaubon, die komt goed van pas voor de feestdagen. Hartelijk bedankt mensen van Veul Diech Good en iedereen die dit mede mogelijk maakte. Fijne feestdagen gewenst!

Hartelijk dank voor het geweldige cadeau. We willen alle medewerkers en vrijwilligers een mooi kerstfeest toe wensen en een voorspoedig 2021.

Chapeau voor jullie stichting en donateurs en vrijwilligers.

Ik stond helemaal perplex, kippenvel van het mooie kerstpakket. Een mooie cadeaubon en ook nog 2 bonnen voor een cadeautje te kopen voor mijn kinderen! Tranen rolden over men wangen.. super bedankt ik wens jullie dan ook mooie feestdagen en hoop een goed 2021!

Super, super blij! heel hartelijk bedankt en natuurlijk ook alle sponsors!

Heel, heel hartelijk bedankt! 

Voor jullie nog enkele hele drukke dagen en dan eindelijk jullie welverdiende vakantierust!!! echt super geweldig wat jullie allemaal doen! Wens ik jullie ondanks alle Covid beperkingen en regels, toch hele mooie, fijne en gezellige feestdagen en een heel waardevol, gelukkig maar vooral gezond 2021 toe.

Goede avond iedereen van Veul Diech Good, Ik wil jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor jullie inzet en het warme en liefdevolle kerstpakket diep uit ons hart heel erg bedankt. Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 en dat het nieuwe jaar beter zal zijn voor iedereen. Blijf gezond!

Heel erg bedankt voor het super mooie pakket en de cadeaubon het is helemaal geweldig dank je wel.

Geweldig dat er nog mensen zijn die aan je denken, dit toverde spontaan een glimlach op mijn gezicht.. onwijs bedankt!

Hartelijk dank, ik ben er heel erg blij mee! Fijne feestdagen gewenst en warme groet.

Hierbij bedank ik jullie van harte voor de cadeaubon en de mooie producten wat wij hard nodig hebben en vooral in deze tijd, dank je wel! Maar ook bedankt aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Hartelijk bedankt voor het mooie kerstpakket. Een cadeaubon en ook nog die mooie producten. Ben er erg blij mee. Jullie zijn veel te lief voor deze wereld 😊Zo ontzettend bedankt! Fijne avond en heb een mooie, warme kerst ️ Dikke knuffel.

Vriendelijk bedankt aan iedereen en een hele fijne kerst en nieuwjaar gewenst .

Ik wil jullie als stichting nogmaals heel erg bedanken!!! Hele fijne feestdagen voor jullie allemaal.

Goede avond iedereen van Veul diech Good. Ik wil jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor jullie inzet en het warme en liefdevolle kerstpakket.

Diep uit ons hart heel erg bedankt! Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en gezond en gelukkig 2021 en dat het nieuwe jaar beter zal zijn voor iedereen. Blijf gezond!

Super bedankt voor het mooie pakket wij zijn er zeer geholpen mee, echt super bedankt dat jullie dit doen.

Hartstikke bedankt voor alles van dit jaar weer, toppers!

Bedankt voor het verrassingspakket. Ik was zeer verbaasd en vereerd en kreeg er een warm gevoel van. Super ook de gefrankeerde kaarten om te versturen. Hartelijke dank en mooie feestdagen gewenst voor iedereen die hieraan heeft mee gewerkt.

Heel erg bedankt voor de cadeaubon, super van jullie!

Hoi geliefde mensen, ik wil jullie van harte bedanken wat jullie voor mij dit jaar gedaan hebben en zeker voor deze kerstmis, dank jullie wel lieve engelen dank aan iedereen.

Superblij! Ondanks deze corona toestanden, vind ik het toch weer extra geweldig van jullie dat jullie je in allerlei bochten hebben gewrongen om deze grote kerstactie te realiseren. Super bedankt!

Hartelijk bedankt Myriam en Anton en alle vrijwilligers van de stichting, bedankt voor al die producten, ook dank aan de sponsors! Toppers zijn jullie😊

Ik kan alleen maar zeggen: geweldige toppers!

Super bedankt voor die mooie doos, nu denk ik aan jullie en mijn hartje is verwarmd, merci!

Geweldig! Alle vrijwilligers, jullie doen het toch maar, SUPER

Allemaal super lieve mensen, die een hart van goud hebben….

Een groot woord van dank aan de vrijwilligers en de donateurs en iedereen achter de schermen, THANKS voor alles.

Dank jullie wel voor alles, voor jullie sponsors en jullie mensen die dit voor ons hebben verzorgd. Van harte dank.

Bedankt voor het mooie kerstcadeau, ik was helemaal stil er van toen ik die doos vond en voelde hoe er aan ons gedacht werd, God zegene jullie, bedankt en vrolijk kerstfeest.

Dankjewel voor het mooie kerstcadeau!

Hartelijk bedankt aan iedereen.

Dank jullie wel voor alles, voor jullie sponsors en al jullie mensen die dit voor ons hebben verzorgd. Van harte dank, toppertjes zijn jullie.

Hartverwarmend weer jullie kerstactie en dat in deze tijd, ik heb er geen woorden voor maar duizendmaal dank aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt.

Ik ben onwijs trots op deze stichting. Niet normaal hoeveel acties ze hebben gedaan en hoeveel inzet er getoond is voor de medemens.

Jullie verrichtten geweldig werk! Toppers met het hart op de juiste plek..

Toppers! Veel respect voor jullie bedankt dat jullie er nog steeds voor ons allemaal zijn. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar door jullie wel!

Echt een mooi gebaar wat jullie doen voor al die mensen xxx

Super, wat geweldig om zo gezinnen te kunnen helpen.

Toppers fijn wat jullie weer hebben gedaan, voor iedereen die dat nodig heeft. Ik heb zeer veel respect voor jullie..

Ik ben jullie ontzettend dankbaar dat jullie dit doen, jullie hebben veel mensen geholpen, dank jullie wel!

Dankjewel voor het mooie kerstpakket en de doos, we zijn er super blij mee. Jullie zijn echte toppers, heel erg dankjewel voor alles.

Ik heb een mooi pakketje thuis mogen ontvangen en jullie mogen weten dat ik daar heel blij mee was. Nogmaals hartelijke dank aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt, ook niet te vergeten de sponsors. Zonder hen was dit niet mogelijk om mij en zoveel anderen blij te maken, dank jullie wel voor al die inspanningen.

Nogmaals dank en wens u en allen van de stichting die dit mogelijk hebben gemaakt fijne feestdagen ondanks alle ellende in de wereld.

Dank voor de cadeaubonnen die in de doos zaten, ik ben er weer hartstikke blij mee.

Ik wens jullie allemaal hele mooie fijne feestdagen.

Lieve mensen van Stichting Veul Diech Good, afgelopen week werd ik heel blij verrast! Ontzettend bedankt! Dit is zo ontzettend mooi! bonnen zijn al helemaal geweldig – zodat we zelf iets kunnen kopen! Jullie zijn fantastisch! Heel mooie dagen gewenst (op deze anders dan normale manier) voor jullie allemaal aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt!

Ik wil jullie bedanken voor het mooie pakket en de cadeaubonnen, kan ik goed gebruiken.

Ik wens jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2021 en nog bedankt voor het kerstpakket.

Dankjewel voor het mooie kerstcadeau!

Super bedankt, net uit de brievenbus gehaald. Het zal zeker besteed worden aan iets heel erg lekkers😊 Fijne feestdagen allemaal.

Heel erg bedankt voor het super mooie pakket en de cadeaubon, het is helemaal geweldig, dankjewel.

Bedank voor de mooie doos, ik vond het echt een prachtig cadeautje xxxxxx

Heel erg bedankt voor het mooie pakket. Deze wandeling met rug- en buiktas heeft mij weer wat kilometertjes, praatjes en frisse lucht opgebracht om thuis een geweldige verrassing te mogen tegen komen in mijn tassen, heel erg bedankt!

Hartstikke bedankt voor het lekkere kerstpakket, we kunnen het goed gebruiken met deze dagen. Houd jullie gezond en we wensen iedereen die hieraan heeft meegewerkt een mooi kerstfeest toe en een goeie roetsch naar 2021!

Ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de cadeaubon en alle producten. Ik ben er reuze blij mee! Voor jullie hele fijne kerstdagen gewenst en dat 2021 een mooi en gezond jaar mag zijn!

Fijne kerstdagen en een gezond 2021en lekker uitrusten, dat hebben jullie wel verdiend xxx

Jullie lieve schatten van mensen, dankjewel voor alles wat jullie allemaal gedaan hebben. Jullie hebben echt een hart van goud.

Wat jullie verzet hebben, daar zijn geen woorden voor. Alleen misschien wellicht superlatieven, zoveel mensen blij gemaakt, verwend, zoveel liefde gegeven, zoveel lichtpuntjes- echt super bijzonder!

Toppersssssssss geniet nu van jullie rust en blijf gezond.

Super hoe jullie dit in deze bizarre tijd gedaan hebben. Respect voor jullie allemaal. Fijne kerstdagen gewenst.

Al die complimenten zijn helemaal verdiend, weer zoveel mensen blij gemaakt inclusief mijzelf dankjewel, jullie zijn goud waard!

Bedankt voor de steuntjes in de rug, fijne feestdagen voor iedereen en een gelukkig nieuwjaar.

Bedankt voor het mooie pakket, voor jullie ook liefdevolle feestdagen gewenst en een gelukkig en gezond 2021!

Heel erg bedankt voor ons mooi pakket, fijne feestdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar.

Bedankt voor alles dit jaar. Voor jullie ook hele fijne feestdagen. Ook voor jullie allemaal warme en liefdevolle feestdagen gewenst en geniet van de rust, het is jullie van harte gegund.

Jullie zijn toppers! Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en van harte bedankt!

Mooie dagen toegewenst en met name de rust die jullie nu verdienen. Bedankt voor jullie inzet voor het maken van een mooi kerstpakket. Hopelijk tot volgend jaar weer in normale omstandigheden.

Ontzettend bedankt kanjers voor het mooie pakket en de tijd en de moeite, die jullie iedere keer weer opnieuw nemen om anderen ook fijne feestdagen te kunnen geven!

Bedankt voor het prachtige pakket😊

Hartelijke dank voor het kerstpakket en dat mooie doosje, top! Geweldig dat jullie altijd steunen, het is hartverwarmend.

Bedankt voor het prachtige pakket we zijn sprakeloos.. hele fijne dagen voor het hele team gewenst.

Super bedankt voor het mooie kerstpakket, ondanks dit moeilijke jaar hebben jullie je weer voor 1000% ingezet, toppers!

Super bedankt voor de geweldige attentie, ik kan het goed gebruiken. Ik wens jullie mooie feestdagen toe.

Beste bestuur en vrijwilligers van Stichting Veul Diech Good, namens het bestuur en alle vrijwilligers van de Zonnebloem Heugem Randwyck De Heeg willen we U van harte bedanken. Uw stichting doet zeer goed werk!

Namens het bestuur, vrijwilligers en gasten van de afdeling St. Pieter van de Zonnebloem wil ik u hartelijk bedanken. De Zonnebloem St. Pieter wenst u mooie kerstdagen toe en alle goeds voor 2021. Hopelijk kunnen we elkaar ergens in 2021 weer onbekommerd persoonlijk ontmoeten.

Wij willen langs deze weg onze grote waardering uitspreken voor jullie actie rondom de cadeaubonnen voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Het bestuur wenst jullie fijne kerstdagen en een goed en gezond 2021!!!

Als bestuurslid/vrijwilliger van de Zonnebloem afdeling Heer wil ik u namens onze gasten danken voor de cadeaubon die zij van de "Stichting Veul Diech Good" ontvangen hebben.

de reacties waren o.a.:

1 Nu kan ik toch nog een mooie kerstmis vieren.

2 Ongelooflijk dat er nog mensen aan mij denken.

3 Dat vind ik toch zo fijn heb er geen woorden voor.

4 Geen woorden maar tranen (van blijdschap)

5 Uiteraard bij allen een dank je wel en fijne kersdagen aan allen.

Met dank voor dit initiatief en nog fijne kerstdagen en een voorspoedig 2021.

Bedankt voor de mooie afsluiter van dit jaar! Hele fijne feestdagen gewenst en een goed en vooral gezond 2021!

Mag ik jullie super bedanken voor het super kerstpakket? Heel erg bedankt ben er super blij mee. 

Ik heb 2 boodschappentassen vol mogen ontvangen vol met heel mooie producten. We zijn ontzettend blij en verrast, wat een mooie spullen hebben jullie gegeven. Heel erg vriendelijk bedankt ook namens onze katten en hulphond. veel lieve groetjes en fijne dagen gewenst.

Beste mensen, graag wil ik jullie bedanken voor de cadeaukaart, vind ik echt heel fijn. Ik kan het heel goed gebruiken!  Ondanks deze rare tijd wens ik jullie fijne dagen toe en hopelijk kunnen we volgend jaar weer bijeenkomen!

Wat ontzettend mooi dat we zo verrast zijn door jullie. Dit is nog eens écht genieten! Zo kunnen we zélf onze boodschapjes uitkiezen! Dat wordt erg gewaardeerd, zeker in een huishouden met voedselallergieën en -intoleranties! SUPERBEDANKT! Iedereen die hierbij betrokken is geweest: een prachtig Kerstfeest, ook al is het dit jaar allemaal iets anders dan we gewend zijn, en de allerbeste wensen voor het jaar 2021! 

Goede avond iedereen van Veul Diech Good ik wil jullie allemaal heel erg hartelijk bedanken voor jullie inzet en het warme en liefdevolle kerstpakket. Diep uit ons hart heel erg bedankt .Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en gezond en gelukkig 2021 en dat nieuwe jaar beter zal zijn voor iedereen, Blijf gezond! 

Super bedankt voor het mooie pakket wij zijn er zeer geholpen mee echt super bedankt dat jullie dit doen.  

Ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor alles ik ben er reuze blij mee! Voor jullie hele fijne kerstdagen gewenst en dat 2021 een mooi en gezond jaar mag zijn! 

Namens onze gasten wil ik u hartelijk bedanken voor de cadeaubonnen. Zij waarderen uw geste heel erg en zullen het bedrag goed besteden. Naar hun zeggen komt het goed van pas. Dus het komt terecht  op de juiste plaats. Zonnebloem, afd. Amby-Maastricht.E-mailen
Bellen
Info