Stichting Veul Diech Good Hart voor Zuid-Limburg

Hart voor Zuid-Limburg

Kerstpakkettenactie  
Feel Good Xmas 2019 Het was weer een geweldig kerstevenement!

Het bestuur en alle vrijwilligers hebben ontzettend genoten van alle lieve reacties. Wij hebben met onze kerstactie ruim 1200 mensen, waaronder 362 kinderen en in totaal bijna 500 dieren te eten mogen geven.


Graag willen wij alle geweldige sponsoren, donateurs of iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan onze kerstpakkettenactie en de kerstmarkt grandioos bedanken voor hun warme gulle gebaar!

 • 02c75d98-16a4-4ce5-843f-74aee3f349ea
 • 809154e2-204e-4779-94ab-ce78ea346ed1
 • 76c7ecaf-9e69-44f6-8dd6-2bc4042c1ead
 • ef92988c-1aa0-47c1-9404-c9f68f0de91d
 • e550251c-4708-456b-9762-70ffb339b956
 • 02c8da09-108d-4b98-aa6b-f21abe454fca
 • 754ad857-415c-4337-82c0-337375c4d370
 • 8a961879-0f3d-49a5-a802-caaef21bcaff
 • 01ab9629-947c-4339-a200-dccd1b14d7c9
 • deze
 • deze ook


Kijk hieronder de filmpjes die zijn gemaakt door RTV Maastricht, dank jullie wel!

bij minuut 2.04 de kerstmarkt

https://www.rtvmaastricht.nl/tv/nieuws-en-actualiteiten/148591061

Kijk hier op minuut 4.40 naar de voorbereiding hierop.

https://www.rtvmaastricht.nl/tv/nieuws-en-actualiteiten/148472003

 

Reacties van ontvangers

Lieve, lieve Myriam, Anton en alle geweldige vrijwilligers! ❤️❤️❤️

Wat ben ik stil geworden, helemaal geraakt door diepe, liefdevolle emoties.....
Ik weet niet wat ik moet zeggen...
Ik had de tranen in mijn ogen staan toen ik binnenkwam.

De hartelijke ontvangst bij de aanmelding, alle prachtig versierde kraampjes met even zo vele lieve vrijwilligers..

Ik kon het niet geloven wat ik allemaal mocht uitzoeken.. ik ben dat niet gewend. Loop wel eens een enkel  keertje per jaar over een kerstmarkt of door een stad. 

Maar ga echt niet een winkel in, kijken naar alle pracht en praal. Ik sluit me daar emotioneel van af, het moet wel, wil die pijn niet voelen, daar geen centjes voor te hebben.

Maar nu, vanmiddag, in het volle, zeer gezellige Buurtcentrum, overviel me een warme golf van goedheid. Ik kwam Anton tegen en heb hem een dikke knuffel gegeven. Ik wist niet, wat ik méér kon doen. Ik wilde huilen, van blijdschap, van geraakt zijn...nu nog als ik dit schrijf.

Gaan door moeilijke jaren, ups en downs, ik weet niet meer beter, het is gewoon geworden, je neemt het zoals het is. Je wilt niet klagen of zeuren.

En dan ineens kom je terecht bij jullie. Die me vorig jaar al met open armen ontvingen. Fijne gesprekken, een luisterend oor, meedenken, aanbieden te helpen, een prachtig pakket.

Neem maar, kies maar uit, je hebt het verdiend...de warme en vriendelijk lachende gezichten van de zovele vrijwilligers. Het werd me bijna teveel. Ik bedoel, ik heb nog nooit zoveel goedheid en vriendelijkheid mogen aanvaarden.

Zo veel bedankt voor al jullie moeite en inspanning. Jullie zijn geweldig en ik hoop dat jullie hebben genoten van onze blije gezichten. Dat jullie weten dat we dit niet als vanzelfsprekend beschouwen, verre van dat.

Ik heb ontzettend leuke, mooie, vrolijke en lekkere spulletjes mogen uitkiezen. Ook hebben jullie aan de diertjes gedacht en aan de kinderen, Zó lief!

Zoals ik het er met Anton over had: de waarde áchter al deze geweldige spulletjes is meer dan goud waard.

Ik denk dat wij, die uitgenodigd zijn door jullie, 1000 keer meer genieten van alles dat we hebben mogen ontvangen, omdat we weten hoe hard hiervoor gewerkt is door jullie, de goedheid van de winkelbedrijven, de sponsoren, al die handen die maandenlang in de weer zijn geweest.

Ik hoop dat ik niet te emotioneel over ben gekomen, maar ik schrijf dit recht vanuit mijn hart.
Naar jullie, lieve, goede mensen!

Dikke dikke knuffel en ontzettend fijne kerstdagen, met elkaar en jullie plekjes in de hemel zijn bij deze gegarandeerd!

Veel liefs ❤️🕊🍀

Allereerst wil ik zeggen dat het super was wat jullie georganiseerd hebben en het kerstpakket is zeer mooi met spullen die we echt kunnen gebruiken. Hiervoor ben ik jullie echt dankbaar! 


De spulletjes bij de kraampjes waren ook super.

 

Een fantastisch evenement dat uitblonk door de wijze waarop het georganiseerd was, zowel voor de gasten als voor de standhouders.


Geachte heer mevrouw, ik wil jullie hartelijk bedanken voor de mooie middag bij jullie en voor kadootjes en kerstpakket super blij mee , wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020.


De kerstpakketten hebben we gisteren bij de gasten van de Zonnebloem afgeleverd. Zij vonden het fantastisch zoiets te mogen ontvangen en dat we hen niet vergeten hadden.

 

Myriam en Anton Heel veel dank voor het mooi kerstpakket en ook dank aan alle vrijwilligers en de sponsors en fijne dagen en een gezond 2020 gewenst!

 

Bedank veur alles super mooi kerstpakket ben er super blij mee en was een super leuke kerstmarkt. Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gezond 2020 veel groetjes

 

Dankje wel is mooie kerstpakket en zijn er blij mee bedank allemaal van ons twee bedank echt mooie gedaan bedank nog het heel leuk team van jullie bedank bedank.


🥰 heel erg bedankt voor t mooie pakket 🤗
Hele mooie feestdagen alvast.


Gefeliciteerd met deze super geslaagde kerstmarkt actie dag! Verrassingsvol dat was het zeker echt geweldig genoten en zoveel prachtigs extra's gekregen en daarnaast zo lief was iedereen van jullie team Anton en Myriam 't maakte 't wachten meer dan goed! Zo blij met -en zo dankbaar weer voor- alles😇🤗💝warme groet 


Het was weer fantastisch, en een dank aan alle vrijwilligers die dag,🤗


Het was buiten verwachting gezellig en goed georganiseerd. Dankjewel ❤❤Anton en

Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020 en nog bedankt voor al het mooie gisteren was toppie geweldig.


Wil u even laten weten, dat we deze dag niet snel zullen vergeten. Want met alles wat jullie doen, verdienen jullie 'n dikke knuffel en zoen. Dit alles is met goud niet te betalen, met wat we vandaag hebben mogen ophalen. Liefs en 'n knuf. En fijne dagen. Xxxprachtig 

 

Wat een verwennerij allemaal, hartelijk dank voor deze bijzondere dag en ervaring. Top team, allemaal fijne feestdagen.


Heel erg bedankt voor alles.


Lieverd heel erg bedaank veur ut sjoen pakket wat zalle veer geneete super bedaank naomens mien kinder en iech.


Dank je wel voor het mooi kerstpakket wat we van de week gekregen hebben van u en vooral de kerstmarkt vandaag heel betoverend en heel mooi middag gehad dank je wel hier voor wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.


Dit jaar ben ik mijn ENGELEN weer zo dankbaar ...what can we say...
IT WAS INCREADIBLE...
❤💓💘💋


Super bedankt voor het mooie pakket en de gezellige drukke middag jullie zijn fantastisch.


Dank jullie wel voor de gezelligheid vandaag en mooi kerstpakket en markt. Super georganiseerd Dank jullie wel lieve mensen.


Dat is dan zeker een super weekend! Traantjes in mn ogen. Heel erg bedankt!! Jullie zijn echt mensen van goud! Hopelijk komen jullie goed tot rust na alle inspanningen, Tot snel!!


Heel erg bedankt voor alles.


Goh wat was dat leuk de kerstmarkt in Maastricht echt genoten heb ik ervan samen met begeleiding van jongens bedankt Veul Diech Good.


Ik wil jullie bedanken voor alles, heb met mijn buurvrouw het pakket opgehaald en de kerstmarkt bezocht.

 

was een top middag en ben erg blij met alle cadeautjes, wens jullie dan ook fijne feestdagen en we zullen smullen van alle lekkernijen. HEEL VEEL DANK.


Dank u wel.


Wat een mooie spullen en ook het kerstpakket is heel mooi. Hartstikke bedankt fijne dagen voor iedereen.


weer een mooi kerstpakket ontvangen nu compleet met kerstboom ziet er heel goed uit bedankt iedereen die hieraan heeft meegewerkt.


Hey lieve mensen bedankt voor het leuke kerstpakket we zijn erg blij mee.


Wat een super mooi gebaar. Ik vond het GEWELDIG. Respect voor wat jullie doen voor iedereen die het nodig heeft. Hartstikke bedankt  fijne feestdagen gewenst 🎄


Het was een geweldige middag, gezellig, mooi en verrassend. Ik ben ontzettend blij met alles. Dankjewel en fijne feestdagen voor jullie allemaal 🎄🙏💋


heel erg bedankt voor de gezellige kerstmarkt❤heel erg bedankt voor het kerstpakket😘❤ jullie zijn toppers❤❤


Dank jullie wel voor het mooie kerstpakket en wat een leuke kerstmarkt was het toppie👍👍


Gisteren bij de kerstmarkt geweest , ben superblij met de kerst cadeautjes en het goedgevulde pakket . heel erg bedankt en top van alle vrijwilligers.


Super wat hun voor de mensen doen ik ben heel dankbaar djw 😘👍


Mijn dochter wil iedereen bedanken voor de gezelig kerstmarkt en kerstpakket die ik voor haar mocht ophalen jullie zijn echt toppers nogmaals bedankt 💋💋


Bedankt voor de gezellige en drukke kerstmarkt.
En het mooie kerstpakket.

wij zijn er super blij mee.
wij wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020.

 

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke en gezellige kerstmarkt tevens wil ik alle sponsors bedanken voor de kerstmarkt en het kerstpakket fijne feestdagen en een gelukkig en gezond en liefde vol 2020 👍💋💞


Hartstikke bedankt voor het mooie kerstpakket.. Ben er super blij mee.. En natuurlijk met de andere spullen die ik heb gekregen.. Jullie zijn toppers.. Héle fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2020.


prachtig wat jullie doen voor de mensen die het minder hebben. Ik vond het GEWELDIG. 🎄😘🌟


Jullie zijn toppers en heel erg bedankt voor het kerst pakket.


Dankjewel jullie zijn toppers!


kerst pakket is geweldig. wij wensen jullie hele fijne dagen toe.

Super wat hun voor de mensen doen ik ben heel dankbaar djw 😘👍

STICHTING VEUL DIECH GOOD

Meer dan alleen lieve mensen met een gouden hart.

Jullie zijn engelen op aarde ,respect voor jullie allen ,en vooral Anton en Myriam

 

Wat werd ik vanmorgen blij verrast met zo`n geweldig kerstpakket

 

Toppers dat jullie dit mogelijk maken voor mensen die het moeilijk hebben met kerst en door het jaar heen

 

Wat zijn jullie toch geweldige mensen Met het Hart op de juiste plaats.

 

😍 jullie doen top werk!! RESPECT!!!

 

Respect voor jullie allemaal dat jullie dit voor ons mogelijk maken top ❤🙏❤

 

was super ..!!! super respect hier voor

 

Was helemaal toppie verzorgd respect Voor de organisatie en de vrijwilligers Bedankt

Superrrrr bedankt, wij zijn er erg blij mee😘. Jullie zijn toppertjes👍👍👍

Was gezellig en super nog bedankt.


Ik wil jullie graag bedanken voor het mooie pakket en de moeite die jullie voor ons doen met de kraampjes het was een heel warm gevoel echte kerst bij deze jullie ook een heel fijn kerstfeest en dat het nog lang mag doorgaan met jullie mooie werk.

Het was top!


Bedankt voor de mooie dag en het mooie kerstpakket. Het was erg leuk en lief van jullie xx Fijne dagen voor jullie.


Super bedankt voor alle liefde wat in het kerstpakket en in de kerstmarkt was gestopt, we hebben ervan genoten.


De kerstmarkt was heel gezellig en het kerstpakket was top, de kids hebben ook erg genoten!


Wat een prachtig pakket weer. Geweldig mooie producten. Dank jullie wel en mooie dagen gewenst xx


Bedankt voor het bruikbaar kerstpakket en de vrijkaarten voor Magisch Maastricht! Wordt erg gewaardeerd door mijn gezin! Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2020 , veel succes met de stichting.


ZOE DAANKBAAR


Goedeavond wil u en iedereen bedanken voor het mooie kerstpakket en de mooie kerstmarkt mooi dat u dit doet voor de mensen die echt niks hebben heb veel respect voor jullie werk nogmaals veel dank voor alles.


Goedemorgen ik wou me nog van harte bedanken voor het kerstpakket. Sorry voor mijn late reactie. Maar ik ligt in het ziekenhuis. Het ging niet goed. Ik wens jullie allemaal mooie kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.


Ik wil mij bedanken voor het mooie kerstpakket en de leuke kerstmarkt. wens jullie fijne feestdagen.


Hey lieve mensen bedankt voor het leuke kerstpakket we zijn erg blij mee.


Heel erg bedankt voor alles. ben er van onder de indruk. Liefs.


Geweldig, dikke merci 👍


Vond het fantastisch hoe alles opgezet was.


Het is echt geweldig....dank jullie wel!


Bedankt voor de leuke dag en pakket 😘Bedankt voor de leuke dag en pakket 😘🍀

Wat een super mooi gebaar. Ik vond het GEWELDIG. Respect voor wat jullie doen voor iedereen die het nodig heeft. Hartstikke bedankt  fijne feestdagen gewenst 🎄🌟


Dankjewel voor het mooie kerstpakket en de kerstmarkt.


Dank jullie wél!!!!!!!!!!!!!


was Geweldig 😘iedereen fijne dagen gewenstnog maal bedankt 👌

Was weer geweldig. Super gezellig dank jullie wel...


Bedankt we hebben met zijn allen heel erg genoten.


Was voor ons ook de eerste keer en heel blij met alles wat we hebben gekregen. 


Het was voor mij de 1ste keer, maar moet zeggen het was veel en zeer bruikbaar allemaal.


Super bedankt voor het mooie pakket en de spullen van de kerstmarkt.

 

Bedankt voor alles het was gezellig. ❤❤❤ wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2020 toe 😊😘😘😘

 

 Bedankt voor alles en ik heb genoten. Bedankt voor de geweldige middag.

 

Was super hartelijk dank voor alles.

 

Bedankt voor alles!

 

Was geweldig bedankt 😘

 

Was geweldig en heeft zeker gesmaakt 😘🎅🎄

 

Bedankt voor alles, we zijn er heel blij mee, fijne feestdagen xx

 

Geweldig wat u doet.. chapeau 👍

 

Toppie 🎅👍😘

 

Bedankt 

 

STICHTING VEUL DIECH GOOD

Heel veel dank nogmaals voor deze inzet 💘 dat moet toch een ongelooflijke werk zijn .Ons respect hebben jullie.  dan alleen lieve mensen met een gouden hart.


Heel veel succes met alles wat jullie nog moeten doen... zoveel moois doen jullie.


Toppers dat jullie dit mogelijk maken voor mensen die het moeilijk hebben met kerst en door het jaar heen.


 Respect voor alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.


Jullie allemaal verdienen meer dan dat zowiezo heel veel respect.


 Jij en Anton zijn de toppers 👍

👍👍👍

Deze stichting bekritiseerd niet, staat klaar voor de medemens.
Helpt waar het kan.
Een geweldige warmte uitstraling. Super werk wat jullie doen.
Deze mensen verdienen zoveel liefde en respect sjapooo.


Jullie doen geweldig werk 🍀

🙏❤

Jullie zijn toppers  zo moesten meer mensen zijn. Samen veur elkaar !!!


Zeer trots op jullie👍💖💖💖

 

Toppers zijn jullie!


geer zeet geweldig!!!!😘

😘🥰🥰😘😘

Samen veur elkaar 💘 jullie zijn mensen met een hart uit goud 💘 en als kind ben je blij als je met kerst een cadeau kreeg. Ik moest van vreugde altijd huilen 😢Dat is nu precies het zelfde gebleven 😢Dank jullie 100000% voor wat jullie doen 💘

😇🙏🌹😘🍀🍀🍀

Mooi werk verzet, ieder jaar maar weer chapeau 💕


Jullie zijn topperds. Zoveel werk verricht. Echt toppie. Hart op de goede plek.


TROTS op wat jullie allemaal doen!! Dat is een GROTE duim waard!!


Ik heb respect voor jullie. Mensen met een gouden hart. Chapeau.


Niet te geloven wat jullie allemaal voor elkaar krijgen. Ik zeg daarom ook Jullie Mogen Trots Zijn op jullie zelf. BRAVO


Mega teamwork veel respect voor jullie allemaal 💋

❤🍀🙏

Jullie hebben allemaal een goed hart daar voor vooral Miriam en Anton super klasse.


Superrrr lieve mensen die weer wat moois neerzetten voor mensen. Toppie!


SUPER STICHTING SUPER MENSEN 💘 DANK JULLIE BEN BLIJ MET ALLES WAT WIJ KRIJGEN. 🙏

💘🙏💘

Super stichting Super mensen

😇

Een lach van een ander maakt zoveel los in je eigen ik; dat moet ook de reden zijn dat je iets doet. Mijn lach en de lach van mijn kinderen verdienen jullie zeker. En met de onze de lachen van vele anderen.


Ik heb een kerstpakket mogen ontvangen, en jullie mogen weten dat ik daar heel blij mee was, toch een goede kerst gehad middels door jullie pakket. Nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt, ook niet te vergeten de sponsors. Zonder hen was dit niet mogelijk om mij en zoveel anderen blij te maken.

 

Bedankt allemaal voor jullie geweldige inzet en het mooie kerstpakket en de leuke kerstmarkt 🥰

 

Allemaal Heel Erg Bedankt !!, Jullie Zijn Onwerkelijk Fantastisch !!... 😍👏🙏💌

Respect voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, toppers zijn jullie 😘fijne kerstdagen.


Ik wil jullie heel erg bedanken voor al het werk wat jullie gedaan hebben echt super!


Was helemaal toppie verzorgd respect voor de organisatie en de vrijwilligers, Bedankt!

Het was super. De kids en ik hebben echt genoten😊
Nogmaals enorm bedankt!


😇🙏

 

 

 

 

 

  

E-mailen
Bellen
Info