Stichting Veul Diech Good Hart voor Zuid-Limburg

Hart voor Zuid-Limburg

Het bestuur van de stichting 

en onze ambassadeurs

  

Anton Vegers

Anton Vegers

Voorzitter

Ik ben geboren in Rotterdam, maar woon al 15 jaar in Bunde. Ik ben iemand die altijd voor een ander klaarstaat, het geeft me veel voldoening om iemand anders de helpende hand te kunnen bieden en een luisterend oor. Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon. Ik heb lang in de logistiek gewerkt en een opleiding Middle-Management gevolgd. Ik ben te bereiken op info@stichtingveuldiechgood.nl

Peter Baan

Peter Baan

Secretaris

Sinds 2007 woon in met veel plezier in Bunde, samen met mijn vrouw Gerdine en 4 jonge kinderen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool, waar ik ook deel uit maak van het leiderschapsteam. Het was voor mij een hele eer dat ik gevraagd werd om deel te nemen aan het bestuur van Stichting Veul Diech Good. Ik zet me heel graag in voor mensen die hulp (in welke vorm dan ook) nodig hebben. Het geeft mij veel vreugde en geluk. Mogelijk heeft het te maken met mijn christelijke geloofsovertuiging, dat ik een warm hart heb voor mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Graag wil ik hen behandelen zoals ik zelf ook graag behandeld zou willen worden.

Bianca Quaedflieg-Boltong

Bianca Quaedflieg-Boltong

Penningmeester

Ik ben Bianca Quaedflieg-Boltong, ik ben 51 jaar en woon in Bocholtz. Ik ben getrouwd met Lex en heb twee kinderen. In het dagelijks leven run ik samen met Lex een online administratiekantoor te Heerlen. Ik ben blij dat ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken om de stichting te ondersteunen. Ik ga deze uitdaging dan ook vol enthousiasme tegemoet.

Max Prudon

Max Prudon

Ambassadeur

Ik heb kennis mogen maken met hetgeen wat de vrijwilligers allemaal doen. Ze steken hun ziel en zaligheid in dit goede werk. Ik wil hun graag ondersteunen in dit goede werk en zal me sterk maken voor Stichting Veul Diech Good.

E-mailen
Bellen
Info