Ons Projectteam

Didi Greefhorst

Voorzitter

Hallo allemaal, Ik ben Didi Greefhorst. Ik woon in Bunde, samen met mijn man Reno. Ik ben 45 jaar oud en moeder van 3 zonen. Ik ben al lang bezig in het vrijwilligerswerk (o.a. scouting) en ben voorzitter van Intercamp Nederland. Meermaals heb ik mee geholpen bij de realisatie van projecten bij “ Stichting Veul Diech Good” en toen zij een projectgroep wilden oprichten, heb ik me hiervoor aangemeld. Door de projectgroep ben ik aangenomen als hun voorzitter, wij vergaderen als team zelfstandig. Om zodoende het bestuur te kunnen ondersteunen. Ik hoop veel voor de stichting en voor de mensen die het nodig hebben te kunnen bereiken, Groetjes Didi

Wendy Brand

Secretaris

Hallo allemaal, Ik ben Wendy Brand. Ik woon in Ulestraten, samen met mijn partner Marco. Ik ben 41 jaar oud en moeder van 2 jongens, Levi van 10 jaar en Bram van 4 jaar oud. Ik ben werkzaam als Eerst Verantwoord Verzorgende in een verpleeghuis voor ouderen. Dit doe ik 28 uur in de week. Ik sta graag voor anderen klaar en help graag, daar waar ik kan. Zo ben ik ook bij “ Stichting Veul Diech Good” gekomen en heb ik geholpen in 2017 met de kerstpakketten actie. Om dit verder uit te breiden en nadat de stichting mij had gevraagd of ik interesse had voor de projectgroep, ben ik hiermee gestart. Groetjes en Tot ziens!

Els Reinders

Time Manager

Hoi, Ik ben Els, wonende in Maastricht en ben 60 jaar oud. Ik help al jaren mee bij de stichting als er iets georganiseerd wordt. Ik zet me graag in voor de medemens en zeker voor deze doelgroep. Daarnaast ben ik ook (mede) actief op Facebook als moderator op de pagina van de stichting. Graag tot ziens!

Natasja Bouvrie

Hoi ik ben Natasja. Ik woon samen met mijn gezinnetje in Maastricht. Ik ben trotse mama van een dochter van 19 en een zoon van 5. Ik heb geholpen bij de kerstpakkettenactie en dit was heel gezellig en hartverwarmend. Graag wil ik me nog meer gaan inzetten voor de stichting en de mensen die dit hard nodig hebben. Groetjes Natasja

Karin Duckers

Hoi, Ik ben Karin, gescheiden, 58 jaar en moeder van 3 uitwonende kinderen. Ik ben al 25 jaar actief als vrijwilligster op diverse vlakken. Waar ik kan helpen, ben ik te vinden daarom ook bij Stichting Veul Diech Good. Uit eigen ervaring weet ik wat het is om maandelijks niet veel over te houden. Daarom draag ik de stichting met al hun goede werk een warm hart toe. Als we allemaal helpen waar dat kan, komen we een heel eind en daarom zet ik me graag in voor dit goede doel.