Stichting Veul Diech Good Hart voor Zuid-Limburg

Hart voor Zuid-Limburg

Kerstactie 2023, U kunt zich niet meer aanmelden!


Op zaterdag 9 december hebben wij weer een mooie kerstmarkt (alleen voor onze geregistreerde cliënten) klaarstaan.


Deze actie wordt mogelijk gemaakt door VDL Foundation door Nationaal Fonds Kinderhulp (Actie Pepernoot) en Stichting Armoedefonds (producten). Daarnaast al onze overige product sponsoren. Bedankt allemaal voor uw giften en uw warme ♥ namens onze doelgroep die dit heel erg nodig heeft.

Deze kerstmarkt vindt plaats in: Trefcentrum Witte Vrouwenveld, Edisonstraat 4, 6224 GK te Maastricht.

U bent nog geen cliënt? Helaas, u kunt zich niet meer aanmelden, nieuwe aanmeldingen worden pas na onze kerstvakantie (na 29-01-2024) weer verwerkt.

De kerstmarkt is ALLEEN toegankelijk voor volwassenen, dat betekent dat per gezin 1 volwassene de kerstmarkt mag bezoeken! Dit is voor de veiligheid en om grote drukte te voorkomen.

Tijden kerstmarkt:

Van 10.00 uur -12.00 uur is gereserveerd voor dié cliënten, waarvan bij ons geregistreerd staat dat ze beperkingen hebben en van de mensen waarvan bij ons geregistreerd staat dat ze alléén met begeleiding kunnen komen. De deuren van de zaal gaan voor u dus om 10.00 uur open.

Van 12.00-13.00 uur hebben alle vrijwilligers hun welverdiende pauze.

Van 13.00-17.30 uur is de kerstmarkt geopend voor alle overige cliënten. De deuren van de kerstmarkt gaan voor u dus om 13.00 uur open.

Voor cliënten waarvan geregistreerd staat dat ze bezorgd moeten krijgen, wordt op dinsdag 19 december een fijne verrassing thuis bezorgd. De tijd kunnen we helaas niet exact zeggen, dit in verband met de (kerst)drukte op de weg.
Noteer de datum dinsdag 19 december alvast in uw agenda, of zorg dat er iemand thuis is die deze verrassing kan aannemen. We kunnen helaas maar 1 keer langskomen! Hierna start onze kerstvakantie.

Cliënten waarvan NIET geregistreerd staat dat ze bezorgd moeten krijgen, krijgen dus ook niet thuis bezorgd!

Indien u om een of andere reden ècht niet kunt komen, mag u iemand anders een door u handgeschreven en ondertekende machtiging meegeven, om voor u naar de kerstmarkt te komen en spulletjes uit te zoeken (dat geldt voor 1 persoon). Deze persoon moet dus ook zijn/haar eigen identiteitsbewijs kunnen tonen!
Te denken valt aan: een vriend(in), familie, vrienden, kennissen, het mag! Uiteraard dient u dat wel bij uw aanmelding aan ons door te geven!

Voorwaarden die gelden voor de kerstmarkt
U dient aan de deur uw handen te ontsmetten (voor de veiligheid van iedereen) en uw legitimatie te tonen aan onze vrijwilliger(s). Hierna zal de vrijwilliger u inboeken in ons systeem en krijgt u de welbekende strippenkaart waarmee u langs alle tafels mag gaan.

U geeft bij iedere tafel uw strippenkaart direct af en de vrijwilligers vertellen u per tafel, hoeveel u mag meenemen van die tafel (dit om iedereen te kunnen bedienen). Discussie hierover is helaas niet mogelijk. De vrijwilliger tekent dan uw kaart af.

We geven elkaar 1,5 meter ruimte, waar nodig en bejegenen elkaar met respect. Houd rekening met elkaar en zorg dat het voor iedereen een leuke kerstmarkt wordt.

Het is NIET toegestaan om dozen onder de tafels uit te trekken en te gaan zitten snuffelen en uitzoeken!

Indien u vragen heeft over deze actie, bel dan met het nummer van onze administratie tel: 043-8524466 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 12.30 en 16.30 uur).

Tip: neem minimaal 1 boodschappentas mee.

Samenvattend:

1. De inschrijving staat niet meer open;

2. alle cliënten moeten zich aanmelden voor deze actie, ook diegenen waar we moeten gaan bezorgen;

3. U neemt 1 of 2 boodschappentassen mee;

4. U komt zelf naar de kerstmarkt en neemt uw identiteitsbewijs mee;

5. Of Iemand anders haalt het voor u op, met een handgeschreven ondertekende machtiging van u en die persoon kan ook de eigen identiteit laten zien.

6. Voor de cliënten waarvan geregistreerd staat dat ze bezorgd moeten krijgen, wordt op dinsdag 19 december een fijne verrassing thuis bezorgd.

Ondanks de regels en de veiligheidseisen hopen we, dat we weer vele gezinnen gelukkig mogen maken. Dat u allen een fijne, warme kerstmis mag beleven en dat 2024 voor iedereen een beter jaar mag worden!


Het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Veul Diech Good.


                 

E-mailen
Bellen
Info