Dagtocht Beekse Bergen op zondag 13 mei 2018

Op zondag 13 mei waren we met 2 bussen naar Speelland/Waterland de Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

Omdat er regen werd verwacht hadden we op het laatste moment een aantal afmeldingen. Maar we hebben het die dag toch redelijk droog weten te houden!

Onze doelgroep had een heerlijke ontspannen dag, een complete dag, met eten en drinken. Een heerlijke ontspanning voor het hele gezin. En voor de kids was er een heerlijke zak met allerlei (gezond) lekkers van onze sponsor.

Dit werd (mede) mogelijk gemaakt door Stichting Armoedefonds, Klap verzekeringen, Het Zuiden Touringcars en Albert Heijn Dijkstra te Bunde waarvoor onze hartelijke dank! Dank ook aan al onze vrijwilligers van het Projectteam en Klusteam!

Reacties:

Ons gezin heeft een super leuke dag gehad, bedankt xx

Wij hebben vandaag een geweldige dag gehad..super bedankt!

Beekse Bergen was een super dag, ondanks de regen was het erg leuk😊

Het was heel gezellig, dank jullie wel!

Heel erg bedankt dat we mee mochten. De kinderen, en dus ook wij, hebben genoten!

De kinderen hebben het super leuk gehad ondanks het natte weer vonden ze het toch super leuk.

Het was een leuke geweldige dag met nattigheid. Dankjewel voor deze memorabele dag. Kinderen hebben genoten. Zelfs nog een tussenstop gemaakt in het safaripark dankzij een lieve oom met een cadeaubon.

het was super leuk, nat tot op de onderbroek maar wat een plezier! bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Het was een geweldige dag... met heel veel blijde gezichtjes.... en die paar regendruppels... ach.. dat viel de kinderen niet op.

De dag was zo leuk .. bedankt nog 🤗

Wij hebben genoten!!!!! Wat hebben de kinderen plezier gehad!!!! De oudste (14) zei; Mam, weer of geen weer! Daar kan ik echt altijd plezier hebben!!!!!!!!
De meiden waren doodop, maar voordat ze gingen slapen, konden ze het niet laten om toch heel lief te zeggen; "Mama, wil je de mensen die ons mee lieten gaan op deze leuke reis alsjeblieft bedanken dat we mee mochten?????"

Bij deze dus: dank jullie wel sponsors!
Dank jullie wel organisatoren!
Dank jullie wel mede genieters!
Voor deze geweldige dag!!!!!
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Foto's/video's waarbij we met schriftelijke toestemming de foto's of video's mogen plaatsen. De winnaars van de foto en film inzendingen, we hebben er vier uitgekozen:

1. Fam Boefkes
2. Angela Koopman
3. Petra Aarts - de Jong
4. Jose Oudman.

Van harte gefeliciteerd namens het bestuur, projectgroep en het klusteam.